Acum puteți vedea toate produsele comercializate de către noi pe un site actualizat recent. Am introdus produse și categorii noi, am scos produsele pe care nu le mai comercializăm și am verificat linkurile către fișe tehnice și softuri să fie cele mai recente. Navigare plăcută!
MultiProject Automation a realizat în 2015 o cifră de afaceri de 354847, am înregistrat o creștere de 50%. Mulțumim tuturor colaboratorilor noștri.
Pe datele 14 și 16 aprilie am organizat două sesiuni de pregătiri (training) cu tema de PLC-uri, HMI-uri, sisteme servo și alte componente de automatizări. Trainingurile au fost organizate în Timișoara la Hotel Boavista și la București la Hotel Ramada Plaza. În total am avut un număr de 24 participanți cu care sperăm să continuăm colaborarea și pe viitor. Poză training Timișorara Poză training București

Poză training
MultiProject Automation a realizat în 2014 o cifră de afaceri de 236250, o cifrăde 5 ori mai mare decât cel de anul trecut. Vă mulțumim încă odată pentru încrederea acordată.
Târgul din septembrie a avut un succes la fel ca cel de anul trecut. Vă mulțumim că ne-ați vizitat și sperăm că vom colabora în viitor. Poză
Flag Counter